Előzetes időpont egyeztetés mindenképpen szükséges! szalai.aniko@gmail.com Tel.: 06304070255

Üdvözlöm!

Szalai Anikó vagyok.

Több mint 20 éve foglalkozom ruhakészítéssel, kielégítve kicsik és nagyok igényeit, elképzeléseit. Szeretném ha minden kedves megrendelőm elégedett arccal , és mosolyogva az elkészült remekművel távozna. Ezért igyekszem a legteljesebb körűen segíteni a hozzám forduló hölgyeket.

Aki konkrét elképzeléssel jön, megtaláljuk hozzá a tökéletes alapanyagokat. Ha pedig kicsit tanácstalanul, akkor együtt a legjobb megoldást keressük ami hozzá, a személyiségéhez illik.

Munkáim a minőség jegyében készülnek, egyedileg, kézi és gépi varrásokkal , melyhez az alapanyagokat magyar, török, és olasz gyártóktól szerzem be. A felhasznált csipkék az eleganciát és megfizethető minőséget tükrözik, egyéniségemet még jobban kifejezve a jövőévi kollekcióban már csak az én számomra gyártott csipkével készült modellek is megtalálhatóak lesznek.

Forduljon, forduljatok hozzám bizalommal , akár esküvői-menyasszonyi, koszorúslány, menyecske, örömanya, elsőáldozó, alkalmi, fellépő, jelmez, ballagási, hostess vagy hétköznapi ruháról van szó. Csapatruhák elkészítését is olcsón vállalom.

Mindig igyekszem megújulni, új ötletekkel színesíteni a ruhák palettáját. Ennek fényében indítottam 2009-ben saját ötleteim alapján készülő ruha kollekciómat melyet megvásárolni és kölcsönözni is lehet.

Megújult webshoppal várom a kedves anyukákat, akik kislányaiknak szeretnének alkalmi ruhát venni, 86 -os mérettől, legyen az örömteli, vagy szomorú családi esemény.
A fittnes, fellépő ruhák választéka is új fazonokkal bővült, kedvező áron rendelhetőek! Látogasson el a webshopra, várom megrendeléseiket!

Ha felkeltettem érdeklődését kérem lépjen velem kapcsolatba:

Kapcsolatfelvétel

Nagykáta Esküvő Kiállítás 2017.11.12.

Kiállítás Vecsésen 2017

Megújult környezetben várom kedves vendégeimet, megrendelőimet, új kollekcióval, kedvező árakkal.

Esküvő Kiállítás Groupama Aréna 2017


Interjú

„Fontos, hogy kopromisszumot tudjunk kötni!”

Forrás: Magyar Esküvő Magazin

Szalai Anikó sok évtizedes munkának és a kitartásának köszönheti, hogy mára az egyik legkeresettebb alkalmi-, és esküvői ruhakészítő lett. Nem véletlenül! Anikó munkáiban egyszerre ötvöződik a profizmus, és a Nő álma, vágya, amit a tökéletes ruhával kapcsolatosan megfogalmazott magában...

Magyar ESKÜVŐ: Ismét divat, hogy egy ara inkább varratja a menyasszonyi ruháját, mint készen megveszi azt?

Szalai Anikó: Általánosságban elmondhatjuk, hogy az emberek, főleg a hölgyek, fontos alkalmakkor egyre gyakrabban keresnek meg azzal a kéréssel, hogy készítsem el az általuk megálmodott ruhát. Ez részben azért van, mert a nők nagy része alkatilag nem a konfekció méretbe tartozik, ezért amikor felpróbálják a kész ruhát, az nem úgy áll rajtuk, ahogy azt korábban elképzelték, részben pedig azért, mert a mai lehetőségekkel, akár a netet böngészve is, bármilyen ruhába beleszerethetnek. De igaz ez a menyasszonyi, a menyecske, de akár a koszorúslány ruhákra is, hiszen ott még nagyobb a kihívás. Általában három koszorúslány segít az esküvőn, de volt már olyan esküvőm is, ahol egyszerre 6-8 koszorúslány volt jelen. Itt minden lányra a neki legmegfelelőbb ruhát kellett elkészítenem, ugyanabból az anyagból, lehetőség szerint úgy, hogy azt utána akár koktélruhaként is viselni tudja majd. Mindezek mellett az ár is befolyásolja őket, hiszen a kölcsönzés díja, vagy a vásárlás akár több százezer forint is lehet, amit sokan nem engedhetnek meg maguknak, ugyanakkor az álomruháról nem szívesen mondanak le.

Magyar ESKÜVŐ: Ha már itt tartunk, mennyire vannak konkrét elképzelései a menyasszonyoknak?

Szalai Anikó: A legtöbb menyasszony valóban konkrét elképzeléssel fordul hozzám, de általában kikérik a véleményemet, valóban jól áll-e majd rajtuk az elkészült ruha. Szerencsére többnyire elfogadják a javaslataimat!

Magyar ESKÜVŐ: Nehéz megvalósítani, valóra váltani az álmaikat?

Szalai Anikó: Igyekszem minden kérést a lehető legjobb tudásom szerint kielégíteni, hiszen ez a hölgyek életének legfontosabb napja! Vannak olyan helyzetek, amikor a végeredmény érdekében kompromisszumot kell kötnünk, de ezt mindig együtt döntjük el.

Magyar ESKÜVŐ: Van olyan, hogy egy hölgynek az ön elképzelése, gyakorlata, tapasztalata alapján más modellt ajánl, mert előre látja, hogy az általa választott ruha nem áll majd igazán jól neki?

Szalai Anikó: Mire hozzám eljut egy ara, már nagyon sok ruhát felpróbált, így ennek köszönhetően tökéletesen tisztában van azzal, hogy mi az, ami jól áll neki, mi az, ami nem. A kérdés ezt követően éppen nálam merül fel, mégpedig annak kapcsán, hogy az elmondott két-három fazon közül melyik ruhát javaslom, és ehhez milyen anyagot képzelek el. Ritkán találkozom olyan hölggyel, aki az alkatától teljesen eltérő ruhát szeretne. Ilyenkor igyekszem kézzel fogható indokokkal megmutatni, milyen irányba induljunk el.

Magyar ESKÜVŐ: Csak az ön egyénisége, egyedisége jelenik meg a kész ruhán, vagy az keveredik az ara elképzelésével is?

Szalai Anikó: Kétfelé kell választanunk a munkámat, mert van a saját kollekcióm, amit kölcsönzésre ajánlok, amelynél valóban csak az én egyéniségem jelenik meg a ruhákon, hiszen ezeket én álmodom meg. Természetesen minden évben igyekszem új fazonokkal díszítésekkel megjelenni. Ezek a ruhák szolgálhatnak egyfajta útmutatóként, melyből nem nehéz levonni a következtetést, hogy milyen minőséget várhatnak tőlem a megrendelők, illetve egy kis kedvcsináló is. Sokszor azonban a megrendelők elképzelését valósítom meg. Itt csak javasolhatok megoldásokat, anyagokat, de alapvetően az ő elképzeléseiket kell szem előtt tartanom.

Magyar ESKÜVŐ: Mennyire elégedettek a megrendelők a kész ruhákkal?

Szalai Anikó: Az, hogy a végeredmény mennyire jó, misem példázza jobban, mint a pityeregve nyakamba boruló menyasszony…

Magyar ESKÜVŐ: Átlagosan mennyi idő alatt készül el egy ruha, az esküvő előtt hány héttel illik megrendelni azt, hogy önnek se kelljen kapkodnia?

Szalai Anikó: A hölgyek általában január-február környékén keresnek meg, hogy készítsem el az általuk megálmodott ruhát. Ez azért fontos, hiszen ilyenkor rövid idő alatt az egész esküvői szezonra kivetítve keresnek, kis túlzással akár betelhet a naptáram. Hiszen egy menyasszonyi ruha elkészítése közel két hónapot vesz igénybe.

Magyar ESKÜVŐ: A fotókon is visszaköszön a minőség! Honnan származnak az anyagok, a kiegészítőként használt díszek?

Szalai Anikó: Az általam felhasznált anyagok több helyről származnak. Az elmúlt évek alatt, mióta menyasszonyokkal foglalkozom, felkutattam azokat az üzleteket, ahol a minőséget, és a kedvező árat is megtalálom. Ez egyaránt jelent külföldi és magyar készítőket. Bizony ez sokszor több napos feladat...

Magyar ESKÜVŐ: Ugyanakkor nem csak menyasszonyok kereshetik önt...

Szalai Anikó: Igyekszem, az esküvővel kapcsolatban mindenki elképzelését megvalósítani, legyen az kicsi koszorúslány, vagy örömanya, nagymama, hiszen mindenkinek fontos ez a nap. Legyenek szépek ők is!


Copyright © 2015. Minden jog fenntartva szalaianiko.hu