Előzetes időpont egyeztetés mindenképpen szükséges! szalai.aniko@gmail.com  

Üdvözlöm

Szalai Anikó vagyok.

Több mint 20 éve foglalkozom ruhakészítéssel, kielégítve kicsik és nagyok igényeit, elképzeléseit. Szeretném ha minden kedves megrendelőm elégedett arccal , és mosolyogva az elkészült remekművel távozna. Ezért igyekszem a legteljesebb körűen segíteni a hozzám forduló hölgyeket.

Aki konkrét elképzeléssel jön, megtaláljuk hozzá a tökéletes alapanyagokat. Ha pedig kicsit tanácstalanul, akkor együtt a legjobb megoldást keressük ami hozzá, a személyiségéhez illik.

Munkáim a minőség jegyében készülnek, egyedileg, kézi és gépi varrásokkal , melyhez az alapanyagokat magyar, török, és olasz gyártóktól szerzem be. A felhasznált csipkék az eleganciát és megfizethető minőséget tükrözik, egyéniségemet még jobban kifejezve a jövőévi kollekcióban már csak az én számomra gyártott csipkével készült modellek is megtalálhatóak lesznek.

Forduljon, forduljatok hozzám bizalommal , akár esküvői-menyasszonyi, koszorúslány, menyecske, örömanya, elsőáldozó, alkalmi, fellépő, jelmez, ballagási, hostess vagy hétköznapi ruháról van szó. Csapatruhák elkészítését is olcsón vállalom.

Mindig igyekszem megújulni, új ötletekkel színesíteni a ruhák palettáját. Ennek fényében indítottam 2009-ben saját ötleteim alapján készülő ruha kollekciómat melyet megvásárolni és kölcsönözni is lehet.

Megújult webshoppal várom a kedves anyukákat, akik kislányaiknak szeretnének alkalmi ruhát venni, 86 -os mérettől, legyen az örömteli, vagy szomorú családi esemény.
A fittnes, fellépő ruhák választéka is új fazonokkal bővült, kedvező áron rendelhetőek! Látogasson el a webshopra, várom megrendeléseiket!

Ha felkeltettem érdeklődését kérem lépjen velem kapcsolatba:

Copyright © 2015. Minden jog fenntartva szalaianiko.hu